Top 10 oud en nieuw hotel arrangementen

3

Op zoek naar een echt All-in arrangement met Oud en Nieuw? Kom gezellig met uw partner, vriendengroep, gezin of familie naar Duitsland en geniet voor een vaste prijs van de jaarwisseling. Wij bieden een gevarieerd programma met voor ieder wat wils.

VANAF € 349,- INFORMATIE
6

Vier uw jaarwisseling op Texel en beleef Oud & Nieuw om nooit te vergeten! Met op Oudjaarsavond oliebollen, champagne en natuurlijk niet te vergeten het prachtige vuurwerk en een feestavond met Live muziek. Maar voor dat de feestavond begint kunt u eerst genieten van een heerlijk buffet. Kom ook lekker even bijkomen op Texel met Oud en Nieuw!

VANAF € 315,- INFORMATIE
8

Wilt u Oud en Nieuw dit jaar eens een keer in Sauerland vieren? Kom dan genieten in dit prachtig gelegen en gastvrije hotel midden in het Sauerland. Het hotel heeft een mooie Oudjaarsavond met muziek en dansen en op Nieuwjaarsdag een heerlijk brunch. Kom dus ook lekker genieten in dit mooie hotel in Balve-Eisborn.

VANAF € 340,- INFORMATIE
9

Het jaar afsluiten in een unieke sfeer, wellicht in een met sneeuw bedekte natuur? Dat doet u met dit Oud en Nieuw arrangement in het land van de 1000 Bergen, Sauerland. Het hotel beschikt over vele faciliteiten als wellness en zwembad en de omgeving is natuurlijk fantastisch om te gaan verkennen. Er zit zoveel moois bij dit arrangement, check snel wat er bij in zit en boek op tijd!

VANAF € 387,- INFORMATIE
>