Onze partner

Puur ontspannen, weg van de dagelijkse drukte en tot rust komen in een unieke ambiance. Ervaar de kracht van heilzaam, oerzuiver, mineraalrijk water uit eigen Bron. Ontspan in de sauna's, baden en verblijf in het hotel waar u natuurlijk het voordeel bij heeft dat u in uw badjas zo de wellness in kunt.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405840.

Wifi
Zwemmogelijkheden
Stoomcabine
Sauna
Restaurant
Receptie
Parkeren
Fitness
Beauty Center

Bijzonder water uit eigen bron

De binnen- en buitenbaden met whirlpools zijn gevuld met heilzaam, oerzuiver, mineraalrijk water uit eigen bron, dat 40.000 jaar afgesloten is geweest en daarmee beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dat is dus optimaal genieten van wat moeder aarde zorgzaam voor ons bewaarde.

Sauna
Het veelzijdige saunalandschap bevindt zich zowel binnen als buiten. Geniet ondermeer van de stoombaden, eucalyptussauna's, houtgestookte buitensauna, finse blokhutsauna's van diverse temperaturen, een Bio- en een Tuli-sauna.

 • Diverse Stoombaden
 • Diverse sauna's
 • Thermale baden
 • Rustruimtes
 • Solarium
 • 3 verschillende restaurants

Het restaurant in het hotel serveert smakelijke gerechten in een frisse ambiance en heeft een prachtig uitzicht over het Geuldal. Ook vindt u hier een sfeervol terras. Het gebruik van de sauna bestaat al vele duizenden jaren. Bij traditioneel gebruik van de sauna wordt bij voorkeur badkleding achterwege gelaten.

Verschillende dagen waarop badkleding wel of niet toegestaan is.
Op zoek naar een wellness met badkleding? Op reguliere dagen is het dragen van badkleding in de wellness altijd verplicht. Dit houdt in dat het dragen van badkleding in de baden verplicht is.

In de saunafaciliteiten is het dragen van badkleding dan niet toegestaan.

 • Maandag Reguliere dag
 • Dinsdag Badkleding dag
 • Woensdag Reguliere dag
 • Donderdag Ongeklede dag
 • Vrijdag Reguliere dag*
 • Weekend Reguliere dag*

* M.u.v. badkledingweekenden; elk 1e volle weekend van de maand. Het badkledingweekend start vrijdag vanaf 17.00 uur.
Badkledingdag: Sauna- en badenlandschap alleen met badkleding toegankelijk.
Reguliere dag: Saunalandschap zonder badkleding, badenlandschap met badkleding. 
Ongeklede dag: Sauna- en badenlandschap alleen zonder badkleding toegankelijk. 

Tip! Vergeet uw badkleding niet op reguliere dagen. Thermae 2000 is van oorsprong ontstaan als een kuuroord, dit heeft bijgedragen aan de keuze voor het dragen van badkleding in de thermale baden.

Onder de reguliere dagen vallen maandag, woensdag, vrijdag en de weekenden (m.u.v. elk 1e volle weekend van de maand).

NIEUW: Infinitum

De deuren van het INFINITUM zijn geopend! Het INFINITUM biedt zeven verschillende area's met belevenissen in actieve en passieve rust. In de toekomst, tijdens volgende vernieuwingsprojecten, zal er tevens een pad vanuit de Loungebar naar het Infinitum gerealiseerd worden. Hiermee zal de begane grond van het Infinitum (panoramasauna, cool down zone, douches en sun terrace) ook te bereiken zijn met een rolstoel of rollator. 

Actieve en passieve rust

In het INFINITUM bieden 7 verschillende area’s belevenissen in actieve en passieve rust met als kloppend hart de panoramasauna waar dagelijks opgietingen door professionele saunameesters worden verzorgd. In de dream area ligt de focus op slapen, waar je in volledige stilte in de verschillende slaapfasen wordt meegenomen.

Om het lichaam een boost te geven kiest u in de energizing area voor een relaxsessie in de infrarood ligbedden of drinkt u een kop verse kruidenthee in de active relaxarea. Alle zintuigen worden geprikkeld om de chaos van het dagelijks leven in te ruilen voor een oase aan rust.

Huisregels

Om een verblijf in Thermae 2OOO voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken, vragen we al onze gasten om zich aan de volgende ‘huisregels’ te houden:

Neem in ieder geval badkleding mee. In de thermale baden is badkleding verplicht. Het saunagedeelte is verplicht zonder badkleding*.

Wij raden u aan om gebruik te maken van de (borg)kluisjes om uw badkleding in op te bergen tijdens uw saunabezoek.

* Iedere dinsdag van de maand is het badkledingdag, dan is badkleding verplicht in het saunalandschap.
* Ieder elke donderdag van de maand is het ongeklede dag, dan is het verplicht gebruik te maken van de baden en het saunalandschap zonder badkleding.

Kinderen vanaf 10 jaar zijn van harte welkom.
Badjassen en badlakens zijn te huur bij onze receptie.
Slippers zijn te koop.
In de restaurants, de loungeruimtes, de rustruimtes, de hotelgang en op de terrassen is het dragen van een badjas verplicht. Deze zijn ook bij ons te huur. Deze verplichting geldt ook op badkledingdagen en ongeklede dagen.
De sfeer in en rond de bassins houden wij graag rustig. Fotograferen is niet toegestaan in Thermae 2OOO.

Hotel en kamers

Het hotel is in de Cauberg gebouwd. Met een totaal van 62 kamers heeft het eerste wellness centrum van Nederland de gelegenheid om gasten te laten overnachten in een luxueuze sfeer.

Ank van Delden
10
01 november 2023
Wij hebben genoten van de wellness en het hotel
Els
9
04 januari 2020
Heerlijk arrangement. Goed eten en een super gezellige oudejaarsavond. Prima kamer.
Danny Bonnet
8
09 januari 2015
Alles was super!!
Anoniem
9
29 oktober 2013
vriendelijk geholpen
Anoniem
8
31 augustus 2011
Goed hotel en arrangement, echter onderhoud van alles laat wel te wensen over. Da's jammer want de rest was perfect.
Anoniem
9
30 oktober 2010
Een paar zalige dagen gehad. Het arrangement is prima. De behandelingen zijn prettig, maar konden niet altijd met drie personen tegelijk. Het personeel is vriendelijk. Het eten is heerlijk. Prima hotelkamer. Met een extra bed nog ruim genoeg.
P.J. Weltevrede
8
12 oktober 2010
Het arrangement was perfect, het hotel was zeer netjes en de sauna's schoon en goed verzorgd. het enige jammere wat ik heb ondervonden is dat de badslippers voor mij te klein waren even als de badjassen.
T. Vaissaire
9
04 oktober 2010
de mensen waren super vriendelijk en behulpzaam
D. van den Brand
9
15 augustus 2010
heerlijk genoten,heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar
P.J.M. Bukkems
8
13 augustus 2010
Goed en schoon hotel, uiterst vriendelijke en behulpzaam personeel. Uitsteken eten en een relaxte sfeer. voor iedereen aan te bevelen, je zag er dan ook jong en oud in harmonie samen zijn. Ik ga er in iedergeval nog eens naar toe.
Anoniem
9
30 juni 2010
Heerlijk ontspannen weekend gehad. Aardig personeel die je in de watten legt en een superkeuken met ook weer prima bediening.
Anoniem
9
01 mei 2010
Het was een super weekend, veel genieten en écht tot rust komen. Het diner was overweldigend lekker, 5 gangen die heerlijk waren. Moe en voldaan het bed in.
K.J. van der Lugt
8
13 februari 2010
Kamers zijn netjes, het baden-complex is schoon/veilig, maar gedateerd. De behandelingen waren prima en kundig. Het diner was heerlijk, voor wat extra's moet je wel flink bij betalen. Wij hebben 2 heerlij dagen gehad.
Anoniem
8
22 september 2009
Heel goed arrangement; samen met mijn dochter zeer van genoten.
M. Bijl
7
22 september 2009
Arrangement was prima. De kamers in Thermae 2000 zijn niet super mooi, maar het was allemaal goed geregeld. Het eten was heerlijk.
Oudjaarsuitje maakt gebruik van cookies
Oudjaarsuitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Oudjaarsuitje