5 dagen en meer oud en nieuw vieren

5 dagen en meer oud en nieuw vieren

Beleef een lange oud en nieuw en begin het nieuwe jaar met frisse moed

Oud en Nieuw met feestelijk New Year
VANAF 299,-

Oud en Nieuw met feestelijk New Year's Eve buffet en groot vuurwerk in Brilon

Vier de jaarwisseling in het pittoreske stadje Brilon in Sauerland. Op 30 december 2020 maakt u een fakkeltocht door de schitterende omgeving. Oudjaarsdag wordt een dag om nooit te vergeten! U start met een aperitief receptie gevolgd door een feestelijk nieuw jaars diner of buffet. Het nieuwe jaar wordt feestelijk ingevuld met groots vuurwerk met mousserende wijn en live muziek van de DJ.

5 dagen Genieten met Oud en Nieuw op Ameland
VANAF 389,-

5 dagen Genieten met Oud en Nieuw op Ameland

Zin om er lekker tussenuit te gaan met de jaarwisseling? Geniet en vier Oud en Nieuw op Ameland waar u op Oudjaarsavond een heerlijk dinerbuffet krijgt met live muziek. Om middernacht bubbels, oliebollen en vuurwerk en u kunt overdag lekker genieten aan de kust, een strandwandeling maken, het dorpje Nes bezoeken of lekker relaxen in het hotel.

5-daags Sylvesterarrangement in het betoverende Monschau inclusief Live entertainment en Vuurwerk
VANAF 336,-

5-daags Sylvesterarrangement in het betoverende Monschau inclusief Live entertainment en Vuurwerk

Geniet nu van een fantastisch 5-daags Oud en Nieuw arrangement in Monschau. Op Oudejaarsavond wordt er een Sylvesterparty georganiseerd binnen de maatregelen en kunt u genieten van een snackbuffet, Live entertainment en vuurwerk! Monschau en de omgeving zijn zeer uitnodigend voor een heerlijke winterse wandeling. Laat u zich tijdens de feestdagen eens goed verwennen en relax ook in het Wellness gedeelte van het hotel. Alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf in Duitsland!